Mad Mood Milano

0 Comment

img_3366Am avut o toamna frumoasă, plină de revelații și întâlniri providențiale. Am să povestesc despre toate câte am vazut și înțeles, pe îndelete, dar azi vreau să vă spun despre experiența splendidă de la Milano, la Mad Mood, un eveniment de 3 zile, un mix irezistibil de savoir vivre à la Puglia (regiunea promovată în această ediție a festivalului): wine, food, fashion.

Am ajuns în orașul fashion, printre miile de personaje glamour care umplu străzile orașului pe toata perioada unuia dintre cele mai chic evenimente ale lumii, Milano Fashion Week (care se desfasoară în aceeași perioadă cu Mad Mood), în calitate de ambasador al vinurilor de Jidvei. Am avut onoarea și bucuria să vin aici cu o “frumusețe locală”, un nou brand al vinurilor de Jidvei – Mysterium, un vin ce se cere descoperit, o combinație de soiuri nemaîntâlnită până acum pe Valea Târnavelor, cu o etichetă care face impresie, un labirint, o ghicitoare, un statement de lifestyle.

Organizatorii Mad Mood au descoperit eticheta Mysterium și vinurile Jidvei la noi acasă, la Sibiu, La Feeric Fashion Week și astfel am primit invitația de a fi parteneri la Mad Mood, de a prezenta vinurile și de a organiza un after party Mysterium dupa prezentarea de moda.

Si nu mică mi-a fost bucuria să văd că vinurile au impresionat pe toata lumea, calitatea vinurilor românești nu a putut fi contestată, iar eticheta a facut diferența!

Am facut prezentarea vinurilor noastre în cadrul unei dezbateri la care a participat fiecare reprezentant al producătorilor locali din Puglia, de la maestrii producători de ulei de măsline pana la artizani, producători de dulciuri, de alimente și produse tradiționale, producatori de vinuri și creativi locali.

A fost un eveniment foarte plin de inspirație și idei pentru acasă, pentru ca e un model perfect pentru o Românie care are atât de multe produse tradiționale care pot fi prinse într-un astfel de festival și promovate coordonat, sub o viziune comună, cu implicare și din partea autorităților. Avem cu ce, avem cu cine, trebuie sa fim doar hotărâți să facem asta.

Așa că am început demersurile pentru ca la anul sa avem Transilvania prezentă la Mad Mood, iar Milano să devină măcar pentru o săptămână capitala promovării produselor noastre. Ciao, Milano, ci vediamo!  #safacem #jidvei #wineambassador #romanianwine #wineoftransylvania #VinDinRomania