In Europa, prima e Romania!

0 Comment

IN EUROPA ROMANIA E PRIMACabinetul de lucru al europarlamentarului este tara. Un europarlamentar are puterea si instrumentele sa ajute la dezvoltarea propriul judet si oras. Din banii nostri vrem sa platim oameni seriosi si competenti care inteleg cat de importanta este vocea lor si o folosesc pentru a vorbi pentru Romania! Functia de europarlamentar nu este o rasplata pentru activistii de partid. Vrem reprezentanti trimisi cu rost in Parlamentul European!
Opriti furtul si aduceti banii europeni acasa!

In fiecare saptamana, un europarlamentar trebuie sa se intoarca in tara, in locul in care a fost ales. El poate colabora cu autoritatile locale si atrage atentia colegilor sai de la Bruxelles pentru a aduce proiecte europene in comunitate.
Sprijinim initiative care sa vizeze o mai mare transparenta a activitatii europarlamentarilor romani si incurajarea crearii de canale de comunicare care sa faca mai vizibila activitatea acestora pentru publicul din Romania.

Europarlamentarii FORTA CIVICA vor sustine initierea programelor publice de instruire pentru accesarea fondurilor europene. Aceste cunostinte nu trebuie pastrate doar pentru cei alesi!