Dieta cu vin…Vin la World Class!:)

0 Comment

Vinul slăbește, dar nu tonifică 😉 Parol de connoisseur, de damă cu atenție la siluetă și deloc ignorantă când vine vorba de numărat calorii…

Așa că îi mulțumesc prietenului meu Cristian pentru voucher-ul primit de la World Class România, îl folosesc cu bucurie și de nevoie (căci, deh, vinul bun merge tare bine și cu mâncăruri prea delicioase).

Eh, odată cu noua obișnuință, dincolo de energia pe care o am, noua rutină care îmi dă satisfacție și mă disciplinează, marea bucurie e noua experiență pe care o traiesc.

Am descoperit o lume nouă, diferită și foarte faină. Să mergi să faci sport la o sală, să împarți vestiarul cu zeci de femei presupune un anumit grad de intimitate. Cumva este ca și când ai juca în aceeași echipă. Echipa celor care doresc să se simtă bine în pielea lor. Sunt femei de toate vârstele, sunt femei slabe, sporty, curvy sau rubensiene, toate legate de nevoia de a face ceva pentru ele. Aș putea spune că ele sunt premiantele, sunt cele care s-au decis să nu aștepte o minune să se întâmple. Îmi plac, sunt happy că suntem în aceeași echipă și let’s win 😉 (și un pahar de vin, după :)).

Și o poveste.

În vestiare sunt reclame. Una dintre ele este la o cremă anticelulitică. Mi-a atras atenția asupra ei o colegă care spunea “eu nu înțeleg ce ne pun nouă aici fundurile astea perfecte”. Și avea dreptate. De ce presiunea asta? De ce, încă, industria imaginii, fashion&media nu promoveaza decât (în majoritate) modele perfecte, care nu depășesc 25 de ani?

Am văzut că dacă îți crești copiii singur nu reprezinți famila tradițională, nu mai ai drepturi. Doar dreptul de a plăti taxe și impozite unui stat ce nu te reprezintă.

Și aceeași presiune a unor modele depașite, pline de prejudecăți și deloc realiste este declinată în toate felurile, de la familie, la stradă, mediul de lucru sau…sala de sport.

M-am uitat cu atenție în jurul meu, la fiecare dintre fetele din “my team”. Am numărat pe degete câte am văzut să semene cu cele din reviste. NICIUNA. Dar toate, vă jur, erau frumoase, atrăgătoare, deștepte și fascinante, interesante și pline de personalitate. DIFERITE.

Asta-i sarmul: și la oameni, și la vinuri. Daca toate au același gust, unde-ar mai fi frumusețea?

#gusturifrumoase